Unex

Toonaangevend sinds 1983

Het familiebedrijf Unex produceert en ontwikkelt state of the art decoratieve en technische oplossingen voor de sfeerverwarmingsindustrie. De niet van echt te onderscheiden houtstammen, achterwanden en andere decoratieve producten maken uw haard tot de eyecatcher van uw woonkamer. Door continue innovatie, het aangaan van strategische partnerships en het zoeken naar nieuwe toepassingen speelt Unex in de sfeerverwarmingsindustrie een toonaangevende en gezichtsbepalende rol.

Innovatie en nieuwe ontwikkelingen
Unex wil toonaangevend zijn én blijven. Daarom steken we veel energie in klantgerichte innovatie. Maatwerk dus. Met kwaliteit, lever betrouwbaarheid en innovatie als kernwaarden van de onderneming investeren we continu in nieuwe ontwikkelingen en door betrokken te zijn vanaf het eerste stadium van nieuwe ontwikkelingen bij klanten worden intensieve samenwerkingsverbanden en co-makerships aangegaan. Hierdoor zijn we in staat steeds nieuwe ontwerpen, technieken en materialen op de markt te brengen. Een goed voorbeeld hiervan is onze strategische samenwerking met Pyrotek Inc. (V.S.) met wie we al meer dan 10 jaar intensief samenwerken aan nieuwe en betere producten voor de toekomst! Met Pyrotek Inc. hebben we o.a. de emberbed brander ontwikkeld. We informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden die deze brander voor u oplevert.

Internationale know-how
Met vestigingen in Nederland, China en onze strategische alliantie met Pyrotek in de V.S. beschikken we over een schat aan internationale ervaring en technische know-how. Wij zijn hierdoor in staat u als klant perfect te kunnen bedienen met een uitgebreid scala aan producten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Veiligheid en gezondheid voor klanten en medewerkers staan hoog in ons vaandel en maken deel uit van onze bedrijfsstrategie. Bij Unex vinden we het daarom belangrijk dat economische, sociale en ecologische aspecten in evenwicht zijn. Daarom werken we continu aan het verbeteren van onze producten en zoeken we naar betere toepassingen en nieuwe materialen om schoner en veiliger te werken. We informeren u graag over de mogelijkheden om volledig keramisch vezelvrij te werken.

Meer toegevoegde waarde? Uw mening telt!
Het doel van onze innovatieve activiteiten is er op gericht om onze klanten continu meer toegevoegde waarde te bieden. We zijn ook bijzonder geïnteresseerd in de wensen en gedachten van onze klanten. Want alleen dan kunnen we écht klantgericht werken. Heeft u dus specifieke wensen of eisen? Laat het ons dan in een zo vroeg mogelijk stadium weten, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.