Onze vakmensen

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard

Hero crafsmen
Vakkundig, aandachtig en gepassioneerd

Vakkundig, aandachtig en gepassioneerd

Iedere stam die wij maken, gaat door de vakkundige, gepassioneerde handen van onze medewerkers. Elk detail wordt onder de loep gelegd en met aandacht bekeken. Dit maakt onze houtstammen zo uniek en van hoge kwaliteit.

Verschillende productie technieken

Verschillende productie technieken

Voor iedere situatie bestaat in onze ogen een oplossing. Dankzij verschillende productietechnieken weten wij dit waar te maken. Met onze eigen R&D afdeling maken wij in-house modellen en matrijzen, volledig op de klant gericht.

Altijd klaar voor de volgende stap

Altijd klaar voor de volgende stap

Door nauwlettend trends in de sfeerverwarmingsindustrie te volgen, zijn we altijd klaar voor de volgende innovatieve stap. De zoektocht naar een zo realistisch mogelijk vuurbeeld, heeft ons bijvoorbeeld e-Glow gebracht. Een unieke, state-of-the-art, gepatenteerde houtstam met geweldig licht effect.

Kwaliteit, continuïteit en innovatie

Kwaliteit, continuïteit en innovatie

Unex wil toonaangevend zijn én blijven. Daarom steken we veel energie in klantgerichte innovatie. Maatwerk dus. Met kwaliteit, continuïteit en innovatie als leidraad investeren we continu in nieuwe ontwikkelingen. We zijn betrokken vanaf het eerste stadium van nieuwe ontwikkelingen bij klanten. Hierdoor worden intensieve samenwerkingsverbanden en co-makerships aangegaan.